Våre ansatte er vår viktigste ressurs

Den perfekte balansen i et av Norges heftigste oppdrettskonsern

Vi vil gjerne dele litt om livet og arbeidshverdagen i Nova Seas HR-avdeling.

Jobbe i Nova Sea

Helt siden den første laksen kom til Lovund i 1972, har Nova Sea utviklet seg til å bli et lite, nordnorsk industrieventyr. Reisen fra 1200 fisk den gang, til over 12 000 000 i dag, ville ikke vært mulig uten kompetente og dedikerte ansatte. Nova Sea har helt siden opprettelsen vært i stadig vekst og vi er alltid på utkikk etter dyktige, flinke og engasjerte mennesker som sammen med oss kan bidra til å videreutvikle Nova Sea.

Kompetanse

I Nova Sea har vi behov for mye, ulik kompetanse og vi trenger personer til arbeid på både land og sjø. Helgelandskysten er meget godt egnet for oppdrett og det har lenge vært, og vil fortsatt være, sterk etterspørsel etter sunn og bærekraftig laks. I tillegg er vi som selskap stadig i vekst. Med andre ord: hos oss er det gode muligheter for trygt og framtidsrettet arbeid. For deg med rett kompetanse og motivasjon, finnes det gode karrieremuligheter i Nova Sea –  innenfor en rekke ulike felt.

VERDIER

Våre ansatte er selskapets viktigste ressurs. Nova Sea skal være en attraktiv arbeidsgiver som tiltrekker seg motiverte søkere med god kompetanse. Vi skal utvikle dagens ansatte og jobbe aktivt med kartlegging, oppbygging og identifisering av behov for ny kompetanse. I tillegg skal vi være en god lærebedrift for våre lærlinger.

 

Kontakt

Har du spørsmål vedrørende jobb i Nova Sea, er du velkommen til å ta kontakt.

Historier

Helgeland

Nova Sea AS blir stor aksjonær i Torghatten Aqua AS

Klima og miljø

Intressentmøter 2023

Helgeland Lovund Slakteri

BAADER og Nova Sea går i gang med banebrytende prosjekt på Lovund

FLERE HISTORIER